Gazetari Kasam Selimi publikon hartën e legjitimitetit të votave! Fronti Europian fitues në 19 komuna, VLEN-i vetëm 8

Gazetari i njohur, Kasam Selimi ka publikuar në Facebook hartën e Maqedonisë së Veriut të ndarë sipas legjitimitetit të votavë të kanë fituar Fronti Eruopian, VLEN dhe partitë e tjera.

Vërehet numri i madh i vendbanimeve ku Fronti Europian ka shënuar fitore ndaj VLEN-it dhe partivë të tjera.

Fronti Europian ka korrur fitore në 19 prej tyre, ndërsa VLEN vetëm në 8.

Postimi i plotë:

https://www.facebook.com/kasam.selimi.gazetari/posts/2992004557606050?ref=embed_post