Rivotimi në Strugë, komisioneri Amzai: VLEN komplet në shërbim të VMRO-së

Komisioneri i zgjedhjeve në vendvotimin 1844 në Strugë, vendvotim në të cilin do të rivotohet, thotë se në atë vendvotim nuk ka pasur asnjë parregullsi dhe shkelje procedurale, thotë komisionrri dhr votuedi Altin Amzai.

Sipas tij, VLEN është në shërbim të plotë të VMRO-së dhe i ka falur edhe komisionerin për rivotim.

Ai thotë se VLEN po bën “ndryshimin” e përfolur, por në interes të VMRO-së.