Sela: Nëse Mickovski shkel verdiktin e shqiptarëve do të prek atë që quhet shtet unitarë

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në emisionin Click Plus ka theksuar se në këto zgjedhje “Fronti për Europë” ka marë bekimin e qytetarëve të vendit për ti përfaqësuar.

Mickovski duhet të ketë kujdes që të mos preket statusi i shtetit unitarë të shtetit sepse kjo do ti detyroj shqiptarët të pyesën se ku duhet ta ushtroj përfaqësimin e tyre dhe kjo do të krijoj telashe dhe mund të vë në pikëpyetje shtetin unitarë.