Luizi dhe Kiara zbulojnë imazhin e vajzës, shfaqën më të lumtur se kurrë

Kiara dhe Luizi u bënë prindër një muaj më parë.

Jetën iu zbukuroi vajza që e quajtën Luna Maria Ejlli.

Çifti sot vendosi të publikoj portretin e tyre familjarë, ku shihet edhe imazhi i vajzës.

Lumturia e tyre shihet qartë në këto fotografi, shkruan “Kosovarja”.