Shaqiri: Fronti Europian dhe liderët e sajë po dëshmojnë unitet dhe gatishmëri për një rezistencë

Ministri i Arsimit dhe njëheritë zyrtari i lartë i BDI-së, Jeton Shaqiri gjatë intervistës dhënë në edicionin e lajmeve në Klan Maqedoni tha se mbledhja e djeshme e Frontit evropian dëshmoi unitet dhe qëndrueshmëri si dhe gatishmërinë për rezistencë të cilën do ta Fronti Evropian për të mbrojtur të drejtën e qytetarit.

“Të gjithë përfaqësuesit e partive të Frontit Evropian, dhe njëherë dëshmuan unitetin dhe qëndrueshmërinë, gatishmërinë e tyre për një rezistencë të cilën do ta bëjmë në vazhdimësi për atë e cila është më e shtrenjta dhe më e rëndësishme, për të mbrojtur të drejtën e çdo qytetari, atë besim që e dhanë për Frontin Evropian”, tha Shaqiri.

Shaqiri tha se në asnjë sistem demokratik të tjerët nuk përcaktojnë se kush i qeverisë, andaj edhe në këtë rast ai thas nuk mund të vendosin të tjerët për shqiptarët./tvklan.mk