Abrashi i uron shërim të shpejt Isa Mustafës

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi i ka uruar shërim të shpejtë kryetarit të LDK-së, Isa Mustafës dhe të gjithë të infektuarve nga Covid-19.

Ai thotë që kur elitat politike mbjellin dhunë, urrejtje e përjashtim, nuk pritet diçka tjetër prej militantëve.

Në fund, Abrashi ka edhe një porosi për Shoqatën pritet diçka tjetër prej militantëve, nga të cilët kërkon ta trajtojnë këtë dukuri.

Postimi i tij i plotë:

Kur elitat politike mbjellin dhunë, urrejtje e përjashtim, nuk pritet diçka tjetër prej militantëve.

Shërim të shpejtë Kryetar e gjithashtu edhe gjithë atyre të prekurve nga Covid19.

P.S. mendoj që Shoqata e Psikologëve të Kosovës, duhet të trajtoj këtë dukuri