Agresioni nuk ndalet

Pandemija ka parallzuar po thuajse të gjithë Botën por përkundër kësaj bllokade prap se prap Amerika ka vëndosur të bashkpunojë me Kosovën duke e vlersuar dhe besuar në punën e sajë! Bëhët fjalë për rep këngëtarin shqiptarë që jeton dhe vepron në USA Malsor Sadikun të njohur ndryshe me emrin skenik Agresioni! Agresioni është në realizimin e projektit të tij më të ri! Ashtu siq kishe paralajmruar ditë më parë surpriza në krijimtarinë e tij ashtu dhe doli! Kuptuam së Agresioni është nê realizimin e projektit të tij më të ri në bashkpunim me këngëtarën e famshe shqiptare Edita Sopjani! Puna ka filluar,instrumetali është duke u finalizuar ka mbetur vetëm vokali për tu realizuar! Gjithsesi ne i’u dëshirojmë suksese dyshës kosovare!