Aktores shqiptare i del videoja e veshur me të brendshme

Aktores shqiptare, Arta Elezit, i kanë publikuar një video in time, e cila po bën xhiron në rrjet.

Në video shfaqet aktorja shqiptare duke dridhur të pasmet në mesnatë. Ajo shfaqet e veshur me të bre ndshme transparente, madje në një moment prek edhe të pasmet e saj.

Ende nuk ka asnjë reagim nga aktorja për këtë video që është shpërndarë në rrjet. Ajo ka qenë aktore në show-n “Apartamenti 2XL” dhe është komentuar në media për jetën luksoze.

https://youtu.be/1sVuXK4hl84