Artisti Simon Gjonaj nga studio paralajmëron këngën e re

“Lindë e rritë”, projekti i rradhës”- kaq na shkruan në rrjetin e tij social artisti Simon Gjonaj. Ai ka postuar disa foto teksa u ndodh këto ditë në studion ” Zani Traboinit” nga mjeshtri Gjekë Dushaj. Mësojmë se këngëtari dhe poeti ka një projekt të ro muzikor e pas mbylljes së pandemisë do të vijë së shpejti edhe me një klip mjaft të bukur. Artisti i cili ka vite jeton dhe vepron në Amerikë si duket ia ka besuar edhe këtë herë kësaj studio të artistit shqiptar për të sjellë një super projekt që mezi po e presim.