Bekteshi dhe Sejdini në mbështetje të përfaqësueses së Maqedonisë së Veriut kundër Ukrainës

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe kreu i Federatës së Futbollit të Maqedonisë, Muhamet Sejdini po qëndrojnë së bashku në Bukuresht, ku me fillim prej ora 15:00 përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriu do të luaj ndeshjen e dytë kundër Ukrainës, në kuadër të Kampionatit Evropian 2021!

Sikurse ndeshjen e kaluar edhe sot Bekteshi dhe Sejdini po mbështesin fuqishëm ekipin e Maqedonisë së Veriut me shpresë për një kualifikim të mundshëm në fazën eliminatore!