Bianca goditi në shenjë, pas albumit live surpriza të reja për publikun

Në mesin e shumë shqiptarëve që falë artit të tyre po na bëjnë krenar në botë kësaj liste i shtohet dhe një shqiptare tjetër, Bianca Junzell është emri me i ri që i bashkohet emrave të mëdhenjë të muzikës shqiptare në botë.

Ka pak jave që Bianca ka publikuar këngën e re mirëpo kënga tani ndegjohet në të gjitha platformat online dhe në radiot me të mëdha kombëtare në Suedi.

Bianca aktualisht është duke bashkëpunuar me shtëpi diskogfarike më të mëdha në botë, këngët e reja po punohen në Dubai dhe Europë. Bianca është emri që pritet shumë shpejtë të jetë pjesë e shqiptarëve më të suksesshëm në botë.

Tani në youtube janë lansuar disa pjesë të albumit të parë ‘live’ në gjuhën shqipe që përmbanë 11 kënge. Ky album bën që artistja në fjalë të ofrohet më shumë me vendlindjen meqenëse frymëzimin për gjithë projektin e saj vjen nga femirija e Biancës.