Bianca Junzell rikthehet e mrekullueshme me ‘Dil te kroni cuco’

Një projekt i mrekullueshëm po rikthen në skenë këtë fundvit këngëtaren e njohur Bianca Junzell e cila ka ripërpunuar hitin e muzikës popullore ‘Dil te kroni cuco’ në një version shumë modern. Me muzikë dhe tekst nga Granit Gashi e Darddy, Bianca për dukjen e saj ka bashkëpunuar për veshje me dizajnerët e njohur Valdrin Sahiti e Njomza Luci, për make up me Sellmën dhe flokët me Kacin, kurse këngëtarja në këtë projekt duke për mrekulli dhe shumë e freskët.