Kulturë

Çfarë nuk duhet të lajmë në rrobalarëse?

Do të bëni më shumë dëm sesa dobi Ekspertët theksojnë se rrogozat në banjë apo ato që i mbajmë para derës së hyrjes në rrobalarëse

Kulturë

Mbipesha mund të shkaktojë depresion

Të qenit mbipeshë mund të shkaktojë depresion, thonë kërkuesit, me efektet që mendohet se janë kryesisht psikologjike. Ndërsa studimet e mëparshme kanë dalë në përfundimin

Kulturë

Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur. Sado të

Kulturë

Parfumi i përmallimit të shenjtë

Poezia është çelësi i universit, shprehja e bukurisë, e lirisë dhe e mrekullisë. Me këtë libër të ri, Remzi Basha vjen në një festërim të

Kulturë

Disa mënyra për t’i mbajtur shpatullat tuaja të forta dhe fleksibël

Sa shpesh mendoni për të gjitha gjërat për të cilat përdorni shpatullat tuaja? Ka kaq shumë aktivitete themelore që kërkojnë fleksibilitet të shpatullave që ne

Kulturë

Dy filmat “Mission: Impossible” shtyhen deri më 2023 dhe 2024

Pjesa e shtatë dhe e tetë e filmit “Mission: Impossible” me Tom Cruise janë shtyrë deri në vitin 2023 dhe 2024 për shkak të pandemisë

Kulturë

Cili është kuptimi i 6 ëndrrave më të përhapura seksuale

1. Kur sheh në ëndërr sikur ti ose i dashuri yt po të tradhton Eshtë koha të mbash shënime. Nëse sheh këtë lloj ëndrre, do

Kulturë

​Nesër nis Festivali i Dramës Kombëtare “Talia e Flakës 2022”

Edhe sivjet, në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”, në Gjilan, që nis më 23

Kulturë

Gjërat që ndodhin në trupin tuaj nëse ecni çdo ditë

Ekspertët po këshillojnë rregullisht që të mos harrojmë domethënien e aktivitetit fizik. Ecja është aktiviteti fizik më i vjetër i njeriut dhe është jashtëzakonisht i

Kulturë

6 shenja që tregojnë që ditën e parë se vendi i ri i punës është toksik

1. Askush nuk të uron mirëseardhjen dhe s’të përfshijnë në biseda në ditën tënde të parë Kur je i ri, kolegët supozohet të ta bëjnë