Messi dhe Ronaldo përfshihen në top 10-shen e yjeve më të mëdhenj të sportit të të gjitha kohërave, lista bëhet virale

Lista e sportistëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave po bëhet virale dhe çuditërisht dominojnë yjet e futbollit, Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo. Messi...

Opinion

Dr.Xhekili dhe z.Hajdi mes nesh!

Shkruan: indeks.mk Një nga filmat më të njohur të aktorit të famshëm amerikan, Spenser Trajsi, është “Dr.Xhekili dhe z.Hajd(Dr Jakyll and Mr Hyde” xhiruar që...

Një shqiptar më bëri maqedonas krenar

Shkruan: ATANAS KOSTOVSKI Ministri ynë i Punëve të Jashtme, më në fund bëri ca netë gjumë në paqe. Përmes valëve të trazuara të ujërave botërore,...

A i pa “yjtë” Mickoski nga “shuplaka” e O’Brajanit?

Eh, ky fjalori diplomatik! Është si ajo fjala popullore “të rreh, e s’të le të qash”! Ai ishte në Shkup, dha disa mesazhe të drejtpërdrejta,...

U bënë copa dje, që të bashkëpunojnë sot!

Nga Kim Mehmeti Ju kujtohet Lëvizja e dikurshme ‘Besa’, ajo që pas pesë muajve aktivitet politik, në zgjedhjet parlamentare të vitit 2016 morri pesë deputetë. Dhe...

Mysafiri i rregullt i Budapeshtit

-Dikush me ironi do të kishte thënë, po, edhe Mickoski është për Evropë, por atë që sheh nga Lindja?! Shkruan: indeks.mk Dikush do të kishte thënë...

Një poezi shqipe, të paktën 3.600 vjet e vjetër (DOKUMENT)

shkruan: Abdulla Mehmeti PËR LASHTËSINË E SHKRIMIT TË GJUHËS SHQIPE Kush tha se gjuha shqipe nuk është shkruar para më shumë se 600 vjetësh?! Cila gjuhë e...

Çamëria, krah i shqyer i kombi shqiptar

Kadri Tarelli, shkruan: Përpjekja për liri duhet të vazhdojë gjithnjë. Kauza e lirisë nuk duhet të marrë fund në mbarimin e një viti ose në...

Nuk do të ketë jetë, nëse nuk e arrijmë paqen

Duhej të prisnin për një ditë të tërë, duke thirrur redaksitë e televizionit dhe duke pëshpëritur në thirrjet e veta për ndihmë; shumë...

Tortuara e një Palestinezi!?

Në korrik të vitit të kaluar, vizitova Libanin, ku vajta dhe pashë gjendjen e kampeve palestineze, të cilën e prezantova në raportet përkatëse. Më...