ЗАШТИТНОТО ЛИЦЕ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА, МАКЕДОНСКАТА ФУДБАЛСКА ИКОНА, ГОРАН ПАНДЕВ ПОЛНИ 38 ГОДИНИ

Големите спортисти не се мерат во години, бројките кои ги дефинираат нив се безвременски и обично означуваат голови, победи, титули. Нашиот Горан Пандев има доволно такви во својот трезор на …

Lexo më shumë

БЛИЗУ 3,5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ДОНЕСОА ДВЕТЕ НОВИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ

Две нови, вредни МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки израдуваа двајца редовни играчи на Видеолотарија Касинос Австрија, изминатава недела. Нивната збирна сума изнесува 3,4 милиони денари. Првиот се падна во раните часови …

Lexo më shumë