Dobësohet shumë Blerona?

Moderatorja, Blerona Zeqiri publikon postime të shumta në profilin e saj zyrtar Instagram.

Ajo përveç, punës së saj si moderatore tashmë po reklamon veshje të dizajneres Lia Stublla.

Së fundi, postoi një fotografi veshur me fustan ngjyrë të gjelbër ku theksoi linjat trupore dhe ekspozoi gjoksin.

Sot, Blerona ka publikuar një imazh e cila poduket shumë ndryshe se që jemi mësuar ta shohim kur ka qenë pak në peshë.

Ajo siç po duket është dobsuar tejet shumë, kjo fotogafi e tregon këtë.

Ndryshe, Blerona mori komente të ndryshme nga ndjekësit duke i shkruar se ka renë në peshë më shumë se që duhet.