E bukur dhe e talentuar, zërin e Leonës duhet ta dëgjoni gjithsesi

Është shumë e re në moshë.

Por, Leona Shijaku posedon një zë unik, profesional dhe të mrekullueshë.

Ajo këtë gjë e ka dëshmuar disa herë, përmes disa videove të hedhura në rrjetin social në Instagram.

E, zëri unik është vërejtur edhe nga ndjekësit e saj, duke i treguar përmes komenteve se e pret një e ardhme e ndritur në muzikë.

https://www.instagram.com/leona_shijaku/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ce4cf9dc-2950-4a0c-82c1-fc278810039b

https://www.instagram.com/leona_shijaku/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8a3eba93-a92f-40bd-a778-e5be638ed0ce

https://www.instagram.com/leona_shijaku/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9ff5ca7b-b9c6-4337-8a09-17f80eae4859