Edhe 5, super projekti muzikor nga V41DON (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është V41DON. V41DON sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ EDHE 5 ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, V41DON është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – EDHE 5 menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive. Përndryshe ky mega projekt është projekti i par nga V41DON.