Edhe e shtuna ditë pune për Artan Grubin

Edhe e shtuna duket që është ditë pune për zëvendëskryeministrin e parë dhe ministrin për sistem politik dhe marrëdhënieve ndërmjet bashkësive, Artan Grubin.

Sot në vizitë pune tek zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka qenë zv.drejtori i Burgut të Idrizovës dhe kryetari i Degës BDI-së në Studeniçan, Femi Jonuzi, i cili pas takimit publikoi foto me porosinë: Sot takimin e parë me zëvendëskryeministrin e Parë.