Erdhi “Bad girl” nga Argjend Heta , ritëm veror

Këngëtari Argjend Heta sapo ka publikuar projektin e tij më të ti muzikot me titull ” Bad girl”. Kënga ka plot ritëm e mjaft verore ashtu siç ai kishte paralajmëruar. Klipi i është përshtatur mjaft mirë kënga xhiruar nga RD-Photography nga Ardian Gjokaj në Bern të Zvicrës. Ndërsa teksti i këngës është shkruar nga vetë Argjendi dhe Dardy ( Massive Production), Mix & Master nga Sebastian Portillo nga Zvicra e muzika dhe arrangement nga Dardy dhe Granit Gashi nga Massive Production në Prishtinë. Artisti i ri por mjaft me stil ju fton ta ndiqni e ta klikoni këtë këngë natyrisht se pëlqimi do të jetë duke e dëgjuar atë më se një herë.