Esra Gashi, modelja 5 vjeçare imazh i marketit ‘Molla’

Është vetëm 5 vjeçe por duket se e ka nisur që tash karierën e saj si modele, bëhet fjalë për bukuroshen e vogël Esra Gashi e cila në një video të shkurtë duket se si po reklamon produktet e marketit më të madh dhe të parë shqiptarë në Gjermani me logon dhe emrin ‘Molla’ që është në pronë të biznesmenit dhe humanistit të madh Ilir Sinani.