Famir Dehari: Falënderimi dhe mirënjohja e qytetarëve është pasuria më e madhe

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, sot ka vizituar punimet në rregullimin e rrugëve të fshatit Lajthizë, me ç’rast i emocionuar ka shkruar në rrjetin social “zemra mal”.

Këtë vizitë, e ka përcjellë edhe mediumi nacional, me ç’rast, kryetari Dehari ka theksuar se “nuk ka gjë më të çmuar dhe pasuri më të madhe se sa dashuria, falënderimi dhe mirënjohja që të japin qytetarët”.

Postimi i plotë i z. Dehari:

Nuk ka gjë më të çmuar dhe pasuri më të madhe se sa dashuria,
falënderimi dhe mirënjohja që të japin qytetarët.
Po ju sjellë pamje filmike nga Tv 21 gjatë vizitës së punimeve që
realizuam sot me banorët e Leshnicës (Lajthizës).
Rregullimi i të gjitha rrugëve të fshatit,
Zemra mal!
Ju duam vetëm me punë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4437415272957513&id=100000672517182&sfnsn=mo