Faton Bllaca një talent i jashtzakonshëm po i bashkohet tregut të muzikës shqiptare

Tani më ka filluar sezona kur këngëtarët po sjellin projektët e tyre më të reja duke u mundur që secili të arrijë suksesin maksimal nëpërmjet të cilit sukses do arrinë të bëhën të kërkuar dhe të mbajnë mbrëmjë muzikore sa më shumë!
Por së shpejti pritët të dalë në treg dhe një projekt muzikorë i cili do marrë vëmendje të madhe pasi që do jetë bashkpunim në mes Klanit Shqiptar dhe kengetarit Prishtinas Faton Bllaca!
Klani Shqiptar Eki do sjellë projekte të shumta këtë vit ku projekti i parë do jetë me Faton Bllacën!