Filipçe: Të siguruara 55 makineritë respiratore, të ofruara për të luftuar koronavirusin

Venko Filipçe, ministri i shëndetësisë në profilin e tij në Facebook, njoftoi se ishin siguruar 55 respiratorët dhe se së shpejti do të jenë në dispozicion për të luftuar koronavirusin.

Këtë e theksoi dje zv.kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani.

Respiratorët vijnë nga BE për të ndihmuar vendin. Së shpejti ato do të shpërndahen nëpër Maqedoni.

Обезбедени се 55 респираторни машини – 25 од страна на УНОПС, преку средствата обезбедени од Норвешка и 30 преку УНДП од…

Публикувахте от Венко Филипче в Петък, 27 март 2020 г.