Filmi “Babushi” edhe në Zvicër

Më 14 shtator në Business Park, Littauerboden, Luzern do të ketë mbrëmje filmi me Meti Haxhosajn dhe Ylfere Fanajn.

Filmi do të filloj në orën 19:15 dhe do të zgjas deri në orën 21:15.

Sipas njoftimit: “Tema e filmit është nga jeta jonë e përditshme në Kosovë, duke shpërfaqur realisht dukurinë nga më të shëmtuarat e një shoqërie – korrupsionin. Mbas filmit do të diskutojn aktori i filmit Meti Haxhosaj me Ylfete Fanaj, kandidate për parlamentin federal nën moderimin e Avni Binakut për temat e filmit. Poashtu do të ofrohet një aperitif”.

Pas filmit do të ketë edhe diskutime.