Ganiu: Forca e shpresës për ardhmëri të shëndoshë!

Dija është më e madhja pasuri e mendjes dhe shpirtit njerëzor, forca e shpresës për ardhmëri të shëndoshë! Prandaj, e artë është dita e fillimit të vitit shkollor, ar i pastër, i kulluar i vullnetit dhe dashurisë për dritën e përparimit.

Nxënës e ju vogëlushë të dashur që për herë të parë uleni në bankat shkollore, ju priftë e mbara në rrugën e bukur e të pafund të dijes! Sytë e prindërve dhe gjyshërve tuaj janë kah ju, bëjini krenar ata duke qenë gjithmonë shembullor në mësime!

Dija është më e madhja pasuri e mendjes dhe shpirtit njerëzor, forca e shpresës për ardhmëri të shëndoshë! Prandaj, e…

Публикувахте от Visar Ganiu – Faqja zyrtare в Понеделник, 2 септември 2019 г.