Goma të llojeve të ndryshme vetëm në Dunlop-Poroj, çmime jashtëzakonisht të volitshme (Detaje)

Po afrohet sezona dimërore dhe juve sigurisht ju duhen goma për veturat të ndërohen nga ato të verës në të dimrit? Këtë zgjedhje mund të bëni pikërisht në kompaninë Dunlop Poroj pasiqë aty do të gjeni goma të markave të ndryshme dhe me kualitet super të lartë të sapoardhura për vitin 2020. Viking Ëintech dhe Barum Polaris 5, mjafton vetëm që të bëni zgjedhjen tuaj ndërsa cilësia në këtë kompani nuk do të mungojë asnjëherë kurse ju si klient patjetër që të mbeteni të kënaqur.

Detaje dhe foto në vazhdim:

Публикувахте от Dunlop Poroj в Сряда, 7 октомври 2020 г.