Grubi: Burrat që janë në Hagë ishin të gatshëm ta japin jetën për Kosovën

“Këto burra që janë në Hagë ishin të gatshëm të sakrifikojnë jetën e tyre për Kosovën. Dhe ne duhet t’i mbështetim tash ata. Unë kam punuar në Hagë në lëndët me Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare dhe luftës në Kosovë, ku kam punuar si përkthyes”, ka deklaruar zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë vizitës së tij të sotme në Prishtinë.