Grubi: Kandidatët për ministra dhe zëvendësministra kanë kaluar nëpër veting për pastërtinë e figurës

Zëvendëskryeministri i parë shqiptarë në Qeverinë e vendit, Artan Grubi në emisionin debativ Click Plus në TV21, tha se kandidatët për ministra dhe zëvendësministra kanë kaluar nëpër veting për pastërtinë e figurës.

https://www.facebook.com/watch/?v=661353177825194&t=0