GRUBI: Me kryetarin e Çairit Visar Ganiu, kemi bërë shumë punë bashkë

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sonte në emisionin Click Plus përballë gazetarit Fatmir Aliu deklaroi se bashkë me kryetarin e Komunës së Çairit, z. Visar Ganiu për këto 4 muaj kanë realizuar disa projekte vitale në të mirë të qytetarëve të Komunës së Çairit.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=264107971731861&ref=external