Grubi përshëndet inaugurimin e presidentit amerikan, Biden

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik, Artan Grubi, ka përshëndetur certifikimin e fitores së Joe Biden, si president i 46 i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Grubi gjithashtu ka thënë se ka mirëpritur faktin që Kongresi pavarësisht sfidës së çastit ndaj demokracisë, vijoi punën duke certifikuar presidencën e Biden.

Inaugurimi i presidentit të ri amerikan me 20 janar do të hapë një kapitull të ri për demokracinë në Amerikë por dhe në të gjithë botën, ka thënë Grubi.