Himena lanson këngën Pronto

Pronto quhet projekti i saj i ri.

Këngëtarja Himena këtë projekt muzikor e ka punuar me Granitin dhe Dardyn sa i përket producimin, kurse, tekstin e shkroi vet.

‘Pronto’ u finalizua me klip nga Massive Production.

Në këtë klip, Himena duket shumë seksi.