Hysni Ismaili: Kulturë mbi të gjitha kulturat është sot të qendrosh në shtëpi

Ministri i Kulturës në Maqedoninë e Veriut, Hysni Ismaili ka bërë apel për qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi në këtë kohë të pandemisë Covid 19. Ismaili përmes profilit të tij zyrtar ka shkruar se ditët e sotme kulturë është të qëndrosh në shtëpi.

Reagimi i plotë i Hysni Ismailit:

“Kulturë mbi të gjitha kulturat është sot të qendrosh në shtëpi.
Ne i anuluam shfaqjet, ekspozitat, koncertet, gjitha aktivitetet të ju mbrojmë Ju, qytetarë të nderuar! Anuloni edhe ju daljet e panevojshme, të mbroni veten, fëmijët, familjen dhe shoqërinë më të gjerë.
Nuk është as trimëri as patriotizëm të mos i respektosh rekomandimet e Qeverisë. Duke respektuar këto rekomandime, e respektoni veten dhe shëndetin tuaj, por edhe Shëndetin e të afërmive që keni.
#RriNëShpi, që ky izolim të përfundojë sa më shpejt!”,
 shkruan Hysni Ismaili.