Infinity Pool në Dubai më afër me Arsimi Company, shijojeni

Një udhëtim dhe relaks do të kishit kaluar në Dubai jo vetëm këtë verë por edhe më herët edhe atë me çmime super të volitshme vetëm me agjencionin turistik Arsimi Company që është me seli në Tetovë.

Infinity Pool është një nga ato të shumtët lokacione në destinacionin Dubai që admirohet nga të gjithë, e që ky agjencion turistik do të ofrojë të gjithë pushuesve këtë verë.

Lexoni në vazhdim detajet më të hollësishme:

Alert Udhëtimi: Dubai tani më është shtëpia e më të lartave “Infinity Pool “! Ndodhet në katin e 77-të të Address Beach Resort.

Kjo pishinë ngrihet gati 300m mbi qytet dhe ofron një përvojë unike dhe një panoramë nën  rrezet e mrekullueshme të diellit. 😍

☎️ Rezervoni në: 👇👇👇

🟣Zyrë: +389 (0) 44 340 082

🟣Viber 🟢 WhatsApp: +389 (0)70 625 615

🟣Zyrë: +41716728265;

🟣Viber 🟢 WhatsApp: +41793535803

#arsimicompany #travelagency #rentacar