Ja çfarë i bëri Bill Gates – Kallashit

Valltarja e klubeve të natës, Kallashi, nuk është më e pranishme si dikur, si në kohën kur e pati bujën e madhe.

Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi, para pak vitesh u bë personazhi kryesor i shoubizit, duke mos e lënë askënd indiferent.

Dikur, hapësira e saj në Instagram vlonte nga postimet, por jo më, pasi Kallashi ka thënë se dëshiron ta jetoj jetën reale dhe jo atë të medieve sociale.

Ndryshe, kohë pas kohe ajo poston nga diçka në rrjete sociale. E, këtë herë është marrë me Bill Gates.

Teoritë e tij, po e intrigojnë edhe Kallashin.