Ja kush emërohet drejtor i Parkut Kombëtar të Malit Sharr (FOTO)

Qeveria në seancën e sotme ka emëruar Ibrahim Deharin për drejtor në Parkun kombëtar “Mali Sharr”, ndërmarja kjo që do të meret me menaxhimin dhe mbrojtjen e parkut kombëtar të cilin e shpalli Qeveria vetëm pak kohë më parë.

Ibrahim Dehari është kuadër i BDI-së dhe vjen nga Tetova. Përndryshe është një afarist shumë i suksesshëm.

WWW.GAZETA.MK