Ja kush është bartës liste BDI- komuna Gazi Babë

Bashkimi Demokratik për Integrim ka emëruar Safet Ademin,bartës liste në komunën e Gazi Babës.Përmes një postimi Ademi ka falënderuar për besimin dhe përkrahjen, ndërsa premton se do të jetë zëri i qytatarëve komunale në këtë komunë. Ja postimi i plotë i Safet Ademit:Të nderuar bashkëvendës të Komunës “Gazi Babë”Me nderimet më të mëdhaja ndaj jush. Dua tju informoj se jam emëruar bartës liste nga BDI, për zgjedhjet lokale (2021) për Komunën e Gazi Babës. Falënderojë të gjithë për besimin dhe përkrahjen e dhënë. “UNË VI NGA MESI JUAJ. Si gjithmonë do të angazhohem për të gjithë qytetarët e komunës Gazi Babë, pa dallim të bindjes politike sepse ajo është e drejtë personale. Do të jem zëri i juaj në ansamblenë komunale të Gazi Babës.”.Me nderime