Ju duhet veturë për shërbim? Sharr Reisen ju ofron ‘Rent a car’ (Detajet)

Agjencioni turistik me seli në Tetovë ‘Sharr Reisen’ krahas shumë shërbimeve të tjera, ju ofron edhe ‘Rent a car’, një shërbim i cili lejon që ju të ndiheni komod për faktin se nëse vini në vendlindje për pushim dhe udhëtimi juaj është bërë me aeroplan që mos të merrni veturën nga vendi ku jetoni, për gjithë periudhën e pushimeve sado që të zgjatin ato në vendlindje dhe jo vetëm, ju mund të shërbeheni me veturat Rent a car të agjencionit turistik ‘Sharr Reisen’.

Mësoni detajet:

🚘🚙🚗Rent a Car 🚘🚙🚗

📞Për rezervim kontakto:
💟INSTAGRAM: Sharr Reisen
💟Mail: Sharr-reisen@hotmail.com
❎Për më tepër: Inbox Për rezervimet :
☎ +389 70 713 602 :
☎ +389 71 356 111
☎ Tel: 044-332-170

🚘🚙🚗Rent a Car 🚘🚙🚗📞Për rezervim kontakto:💟INSTAGRAM: Sharr Reisen💟Mail: Sharr-reisen@hotmail.com❎Për më tepër: Inbox Për rezervimet :☎ +389 70 713 602 :☎ +389 71 356 111☎ Tel: 044-332-170

Публикувахте от Sharr Reisen в Събота, 11 юли 2020 г.