Kallashi e fsheh fytyrën teksa e zbulon gjoksin bombastik

Valltarja e njohur Kallashi është emër që ende rrinë si çamçakëz në gojën e të tjerëve duke u interesuar rreth saj, jetës dhe karrierës që e posedon.

Kur është fjala për punën ka kohë që ajo është distancuar duke pauzuar por që është mjaftë aktive në rrjete sociale.

Si shumica e personave edhe Kallashi i ka nisur pushimet prej nga publikon imazhe nga më të ndryshmet, por si gjithmonë nuk i lë anash as provokimet.