Këngëtarja Ela Muja merr super dhuratë për ditëlindje

Pas super suksesit të këngës më të re këngëtarja mjaft simpatike Ela Muja ka marrë shumë urime për ditëlindjen e saj dhe një super suprizë. Ela ka postuar në Instagramin e saj disa foto ku shihet për ditëlindjen e saj e rrethuar me lumturi, me lule e tollumbaca por që shihet dhe një makinë e dhuruar për ditën e saj më të veçantë. Por kush ia ka dhuruar familja e saj e dashur apo ndonjë zemër dashuri, kjo pritet të hulumtohet?!. Edhe 100 vjeçe ylli edhe nga ne.