Kjo është arsyeja pse keni probleme me Viber sot

A keni probleme me rrjetin Viber sot?

Mbi 100 milion përdorues aktivë mbështeten në Viber, Voice over IP dhe aplikacionin e mesazheve të menjëhershme për pajisjet mobile

Është një aplikacion ku përdoruesit e tij mund të shkëmbejnë media audio dhe video, si dhe foto dhe aftësinë për të dërguar mesazhe të çastit përmes BlackBerry, Android, iOS, Mac OS, Symbian, Series 40, Windows Phone, Bada dhe Microsoft Windows.

Tani lidhja Viber mund të jetë shumë e dobët, në disa raste aplikacioni është krejtësisht i dobët dhe nuk po funksionon për askënd.

Viber thjesht mund të jetë jashtë linje për mirëmbajtje, ose një azhurnim i planifikuar i softuerit.