Komuna e Çairit: Prioriteti ynë është ta mbajmë mjedisin e pastërt

Gjatë ditës dhe mbrëmjes së djeshme bashkë me ekipet e NP “Higjiena Komunale”, pastruam dhe dezinfektuam shtegun për këmbësorë që çon drejt Çarshisë së Vjetër nga pjesa e përparme e tregut të Bit Pazarit.

Mirëmbajtja e mjedisit të pastërt dhe të shëndoshë, është gjithmonë prioritet i Komunës sonë.