Kryeministri Kurti i ndaloi zyrtarët e NISMËS t’i vjedhin popullit 7 milionë euro, ja çfarë ka bërë qeveria

Ish deputeti Milaim Zeka, ka lavdëruar kryeministrin Kurti dhe qeverinë, për vendimin e marrë që të anulohet vendimi për themelimin e zonës ekonomike në Malishevë.

Zeka thotë se më këtë vendim të qeverisë Haradinaj, zyrtarë të NISMA-së tentonin të vjedhin 7 milion euro qytetarëve të Kosovës.

Ky eshte njeri nga vendimet me te mira te Qeverise Kurti. Permes ketij vendimi te qeverise Haradinaj, zyrtaret e Nismes, qe udheheqnin Ministrine e Tregetise dhe Industrise, kane tentuar t’u vjedhin qytetareve te Kosoves, 7 milion euro. Kete veper kriminale e kam denoncuar publikisht, po edhe privatisht tek ish kryeministri, po edhe tek qeveria aktuale. Bravo kryeminister per kete vendim, si dhe per vendimin rreth AKP -se!