Kthehu në origjinë, merre një lëng të freskët trëndafili “Roze”

Kur mendojmë për një pije të freskët, kujtojmë gjenezën e fillimit të pijeve freskuese, në lëngun e lehtë të përpunuar me mjeshtëri nga trëndafilët. Tani më e gjeni me aromë dhe shije perfekte nga “Zopper”.

Këtë vit në vendin tonë ky produkt ka pushtuar tryezat verore të çdo familjeje, shija e limonit dhe trëndafilit vijnë të ndara në dy produkte dhe atë në “Roze” dhe “Lemonade”.

Këtë verë na sjell fllad të lehtë çdo gotë nga produktet “Zopper”!

I gjeni në të gjithë marketet në Maqedoni dhe Kosovë, ndërsa në Shqipëri në Big Market.