Kuvendi do të debatoj për rezolutën e VMRO-DPMNE-së

Rezoluta e VMRO-DPMNE-së për rrugën euroatlantike të vendit dhe linjat e kuqe kombëtare do të jenë në rend dite të seancës së 47 të Kuvendit, e cila duhet të mbahet sot. Në rend dite të seancës së sotme janë edhe më shumë propozim/ligje, si dhe kërkesa për shqyrtim autentik të neneve të më shumë ligjeve.

Lideri opozitar, Hristijan Mickoski dje kërkoi që rezoluta të pranohet nga të gjitha partitë politike, pa kushtëzime.

WWW.GAZETA.MK