Ky vit është pa diskutim viti i suksesit për këngëtaren Adelina Morina

Pas suksesit të pa diskutueshem me këngën “babë e nanë” Këngëtarja Adelina Morina ka punuar shumë për projektet e reja dhe për këtë fund vit do i lansoi 3 këngë. Një bashkpunim me këngëtaren e mirënjohur shqiptare Leta e cila titullohet “Per shoqe” ndërsa në dy projektet tjera muzikore tematik është dashuria. Përveq vokalit brilant që artistja në fjal posedo rendesi të madhe i ka kushtuar dhe paraqitjes skenike. Pra të gjitha projektet janë punuar me detaje dhe pritet që të jenë hite të pa diskutueshme.