La Zvicrën për të bërë biznes me dele në Kosovë (Video)

Pamjet magjepsëse të bjeshkëve të Strellcit si dhe jeta në stane u pasqyrua sot përmes emisionit “Diçka po zihet” në RTV21. U tregua si gratë e këtij vendi përgatisin djathin, kosin dhe bylemtit në përgjithësi.

Në bjeshkët e Strellcit kultivohen bagëtitë si lopë e dele.
Një tregim i veçantë erdhi edhe nga Enver Kapitaj.

Ai nga dashuria e madhe që kishte për delet la jetën në Zvicër si dhe një ofertë për të shkuar në Francë vetëm për t’u kujdesur për to.

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

#DPZ E la Zvicrën dhe Francën për delet e Strellcit

Публикувахте от RTV21 в Неделя, 18 октомври 2020 г.