Mbretëresha e skenës Arta Bajrami vjen në duet me Don Arbas, publikojnë ‘Pse mu’

Një këngë mjaft e bukur me një tekst të mrekullueshëm është publikuar si projekt edhe me video nga dyshja e famshme motër e vëlla Arta Bajrami dhe Don Arbas ndërkohë që mbretëresha e skenës vjen me një pamje mahnitëse duke shkëlqyer si në këngë edhe në performancë.