Micotakis: Do ta mbrojmë Maqedoninë e vërtetë

Promovim, mbrojtje dhe fuqizim të prodhimeve nga Greqia veriore që e mbajnë emrin “prodhime maqedonase” dhe të brendit “Maqedonia”, premtoi kryeministri grek irjakos Micotakis në fjalimin e tij gjatë hapjes së mbrëmshme të Panairit të 84 ndëkombëtar në Selanik, njofton MIA nga Athina.

“Është apsolutisht prioritet i yni, për atë shumë herë kemi diskutuar edhe me prefektin, të mbrojm dhe fuqizojmë prodhimet maqedonase me formimin e certifikimit ndërkombëtar të një brendi kolektiv. Do ta mbrojmë brendin “Maqedoni”, Maqedoninë e vërtetë, Maqedoninë autentike, dhe do ta mbështesim me nëj kampanjë të madhe komunikative. Për prodhimet

Në fjalimin e tij 75 minutësh, Micotakis e vuri theksin në zhvillimin e ekonomisë, si kyç për çdo hap të Greqisë, por edhe si kusht për sigurinë dhe prosperitetin e vendit të tij.