Ministri Nuredini përuron përfundimin e punimeve të ujësjellësit në fshatin Pirok

Në prani të mediave dhe të një numri të vogël të qytetarve nga Piroku, duke respektuar rekomandimet, sot, bashkë me Kryetarin e komunës së Bogovinës Albon Xhemaili, pata nderin të jem pjesë e ceremonisë së përfundimit të punimeve të ujësjellësit të Pirokut, ku Ministria e mjedisit është bashkëfinancues i projektit. Projekte të tilla do vazhdojmë të përkrahim edhe në të ardhmen. Urime qytetarve të Pirokut.

https://www.facebook.com/nasernurediniofficial/photos/pcb.166118961898410/166118655231774/?type=3&theater